0

Polovica Marathon Training Questions – týždeň 5

Uncategorized

Dobrý deň! Sme na ďalšom týždni behu a jedenia! Čo teraz trénuješ najlepšie?

Najprv – chcem sa dotknúť základne na prvom polčasovom tréningovom pláne maratónu! Je to 5. týždeň plánu a vylepšujeme čas na spustenie. Intervaly sú 3 minúty behu – 1 minúta chôdze. Ak je dlhší čas behu tvrdý – spomalte sa a tempo sami.
Moje najnovšie videá

Ako urobiť dolné cvičenie pre bežcov a
Rýchly tutoriál dolnej časti tela pre bežcov cvičí pohyby. Toto zahŕňa:
Sumo squat
Reverzný výpad – vpravo
Reverzný výpad – vľavo
Bočné výpadky – najlepšie
Bočné výpadky – vľavo

Získajte tento mesačný tréningový kalendár pre bežcov teraz na RuneAtrepeat.com

Viac videí

0 sekúnd 3 minúty, 9 sekúnd

Nahor
Covid 19 Test protilátok
05:19

Živý
00:00
08:21
03:09

A vytvoril som video, ktoré som prešiel tréningmi na tento týždeň a odpovedal na dve spustené otázky. Hovoríme o tom, ako sa vysporiadať s „bežeckými trikami“ a výcvikom srdcovej frekvencie pre polmaratón …

Polovičné maratónske výcvikové otázky:

Ahoj ahoj Monica !!

Dúfam, že máte úžasný deň! Dobre, tak som napísal tento e-mail a niekoľkokrát som ho prepísal. Len sa budem pýtať a opýtať sa, pretože ste ako profesionál a potrebujem nejaké profesionálne vedenie o trochu trápnej téme.

Hm, GI problémy?

Musel som preskočiť niekoľko týždňov, pretože prevádzkujem začiatkom mája maratón, ale predtým som bol dosť aktívny (točenie 4-5x týždenne), takže som dúfal, že to bude v poriadku. Očakáva sa, že z tohto dlhodobého hľadiska urobím 7 míľ (dať vám pocit, kde som).

Takže…. Nie som si istý, či je to v poriadku. Buď som chytil žalúdočnú chybu (palce prstov! Čo je to šialené), alebo sa bojím (vďaka veľmi pekne, Google), že som vyvinul „bežecké kluby“. Počujete bežcov na internete, ktorí hovoria o „GI Probléciách“ celý deň živých.

Stále mám prekrížené prsty, že je to len pretrvávajúca chyba žalúdka, ale všetci títo bežci vysadili v mojom mozgu obavy.

Máte nejaké usmernenie v prípade, že ide o vedúcu vec? Akýkoľvek spôsob, ako pokračovať v behu a neustále zvyšovať počet najazdených kilometrov. (Tiež som veľmi pomalý, ako 11: 30 minút/míľa, takže ani neviem, či je možné mať bežcov, pretože v prvom rade sotva triešam!)

Ospravedlňujeme sa, nechcel som byť podivín, ktorý túto otázku zverejnil v skupine FB. Vo videu sa však cítite úplne zadarmo.

Ako vždy, ďakujem pekne. Váš plán mení môj život. Úžasný.

(Z Kanady – Woot! Woot!)

Monica:

1. Dajte si čas na jedenie a strávenie.

2. Vyberte si potraviny, ktoré sú ľahké na žalúdku. Zamyslite sa nad vecami, ktoré jete, keď ste chorí, a chcete byť jemní na svojom tele. Nízka vláknina a tuk – predovšetkým ľahko stráviteľné sacharidy.

Banány. Biely chlieb. Biela ryža.

3. Vyhnite sa pikantným potravinám, veľa kofeínu, potravín s vysokým obsahom vlákniny, ťažkých potravín…

4. Sledujte, čo jete a pijete pred behom a ako váš žalúdok reagoval.

5. Precvičte si svoju techniku ​​paliva v tréningu každý týždeň. Naučte sa svoje telo a pomôžte svojmu telu zvyknúť si na beh a jesť.

Ahoj Monica!
Volám sa Heather a som bežec z Michiganu! Rád počúvam vaše podcasty a všetky úžasné návrhy, ktoré dáte (a naozaj sa teším z vašich náhodných dotyčníkov a príbehov Vegas!). Píšem, pretože som sa práve zaregistroval pre svoj prvý závod a okrem toho, že sa trochu vystrašil, som premýšľal, či ste videli, ako sa zaoberať niektorými otázkami, ktoré mám v podcaste?
Považujem sa za bežec pre začiatočníkov jednoducho preto, že som nikdy predtým bežal preteky, ani som nebol veľmi konkurencieschopný pri behu (hlavne preto, že som veľmi pomalý!). Za posledných 8 rokov som však bežal 5-10 000. Vždy som hovoril o tom, že behal polovicu alebo celý maratón, ale vždy som bol príliš vystrašený na prihlásenie sa. Ale vzhľadom na to, že sa chystám ukončiť lekársku fakultu a začať bydlisko, okrem toho, že som sa oženil, som si vybral teraz čas na stiahnutie a 3. júna som sa zaregistroval na polmaratón v Ann Arbor, MI!
Moje otázky sa týkajú logistiky srdcovej frekvencie a niektorých zjazdoviek na základe „Race Pace“. Plán odbornej prípravy, ktorý sledujem štáty, že určité behy by sa mali prevádzkovať pri konkrétnom srdcovom frekvencii. Napríklad dlhé zjazdovky by sa mali prevádzkovať na 70-85% vášho maximálneho HR (základňa vo veku). Moja otázka znie, či robím konkrétny beh a môj HR je väčší, ako sa navrhuje, znamená to, že behám príliš rýchlo? Spravidla spúšťam svoju „základňu“, ktorá beží na asi 80-85% môjho maximálneho HR, ale plán hovorí, že ho spustí iba na 60-70%, takže to znamená, že sa musím počas týchto behov spomaliť?
Moja ďalšia otázka, v ktorej som dúfal, že by ste sa mohli zaoberať „závodným tempom“. Nikdy predtým som nevedel závod, takže nemám skutočne tempo pretekov, ale očakávam, že by som si mohol prísť na to, keby som bežal 5k, aby som zistil, čo by to bolo. Skutočne však neviem, aký by bol môj cieľ polovičného maratónu, pretože som túto vzdialenosť nikdy predtým bežal. Máte nejaké nápady, ako zistiť, kedy by som malStrieľať na môj prvý maratón na základe mojich pravidelných denných časov?

Monica:

Gratulujeme !!! Znie to, že váš život je teraz veľmi fantastický a vzrušujúci! dobre pre teba!! Milujem to!!!

Pokúsim sa odpovedať na tento budúci týždeň na výstave. Ale pretože to bolo milión dní, pretože ste to poslali, chcem povedať …

Áno, ak je váš srdcový rytmus príliš vysoký, musíte spomaliť. Mohlo by to byť zvýšené aj z dôvodu nadmorskej výšky. V každom prípade – získajte svoj srdcový rytmus do cieľovej zóny trochu ustúpením.

Race Pace = vaše cieľové tempo … ale nemyslím si, že by ste mali mať časový cieľ pre váš prvý polčas maratónu – najmä ak ste ani nevedeli veľa 5K alebo 10 kB. Hlavnou vecou by malo byť dokončenie s veľkým úsmevom! Vyžaduje si váš plán určité behy „pretekárske tempo“? Alebo ste zvedaví, ako sa tempo v deň pretekov?

*Video ma prerušilo, ale myslím, že som dostal veľa odpovede na otázku.*

Dajte mi vedieť, ak pre mňa máte otázku!

Sledujte @runeATrepeat na Instagrame

Pripojte sa k komunite na Facebooku

Prihláste sa na odber kanála Run Eat Reper YouTube, aby ste si neunikli žiadne nové videá!

A pošlite mi e -mail ruselepeat@gmail.com, ak máte otázku!

Pošlite mi zošit

52

Zdieľanie je starostlivosť!

52
Pin

zdieľam

Tweet

zdieľam

Pošta

zdieľam

Neustále si ich vyberte:

OC Marathon Training Plan a Code Code zľava

OC Marathon Training Plan a Code Code zľava

Maratón a polmaratónový tréningový plán medziprodukt, aby sa dostal rýchlejší alebo PR. Pre bežcov s časovým cieľom. pevné tréne

Ako dlho by ste mali trénovať na polmaratón alebo plný maratón – otázky a odpovede

Ako dlho by ste mali trénovať na polmaratón alebo plný maratón – otázky a odpovede

Nové spustené otázky z boxu Instagram @runeATrepeat! Dnes hovoríme o novom výcviku bežec

Prvá polovica maratónových návrhov a oveľa viac otázok a odpovedí od apríla

Prvá polovica maratónových návrhov a oveľa viac otázok a odpovedí od apríla

Nové otázky a odpovede. Prvé polovica maratónskych návrhov – posledná minúta pred závodom. Moje obľúbené citáty z kníh a mov

Irvine Half Marathon Race rekapitulácia

Irvine Half Marathon Race rekapitulácia

Polovica Marathon Race rekapitulácia a recenzia. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Course and Race Review a návrhy na

Polovica maratónske ranné rutinné video

Polovica maratónske ranné rutinné video

Polmaterská ranná rutina na deň pretekov. Predbežné kroky pre úžasný polovičný maratón, 5k, 10k preteky. Čo jiem, výstroj

Half Marathon za 10 týždňov tréningový plán a zoznam a tipy na balenie pretekov

Half Marathon za 10 týždňov tréningový plán a zoznam a tipy na balenie pretekov

Polovičný maratónový tréningový plán. Úplne zadarmo 10 -týždňový polmaratónový rozvrh s dni behov a natiahnutia. Zoznam balení pretekov

⚡ Shareaholic

.