0

Som hrubý ako moje smoothies

ahoj! Nechápem, čo ma prinútilo kúpiť si minulý týždeň Blue Eyeliner, ale rozhodol som sa, že mu dnes poskytnete testovací beh.

Veril som, že to bolo spočiatku trochu divné, ale verím, že sa mi to páči
Moje najnovšie videá

Athleta Running Shorts Review.mp4
Žiadne odieranie šortiek pre ženy. Nové hodnotenie Athleta Hiit It 9 v šortkách v oblasti vsetka.

Viac videí

0 sekúnd po 8 minútach, 21 sekúnd

Nahor
4 minútové cvičenie na spodnej časti tela pre bežcov
04:49

Živý
00:00
08:21
08:21

Verím, že kľúčom je urobiť z čohokoľvek iného neutrálne, aby ste nevyzerali ako Hoochie. Ale ak ste hoch, určite ho položte na hrubú – presne ako inak inzerujete?

Dnes sme mali v práci obrovský koniec letnej oslavy. Bol som podpísaný rovnako ako ukážky môjho 2. preferovaného zariadenia – Bosu!

Zdieľanie vedľajšej poznámky: Od strany sme mali nosiť inú uniformu, ale nevedela som však. Takže, keď som sa tam dostal, môj manažér sa ma pokúsil objaviť ďalšiu košeľu, ale všetko, čo mala, bolo „malé“. Áno, nedochádza k (moja pôvodná košeľa bola veľká). Potom môj spolupracovník prišiel s rovnakým problémom a bez problémov skĺzol košeľu. príbeh môjho života.

Nie je to obrovský problém, len som na to chcel poukázať, pretože som vždy prepustený, keď uvádzam niečo o tom, že chcem schudnúť alebo byť väčší ako moji priatelia. Len nechcem, aby moje pocity boli zľavnené, pretože nie som nezdravý.

Každopádne, späť na večierok … mali sme jedlo

a úžasne rozkošné príbory.

Pred prácou som urobil ďalší hrubý smoothie. Verím, že som si nepamätal presne, koľko vody mám pridať, pretože nikdy nie je taká hrubá!

Doplnil som to cereáliami a nazývanými pohltenými.

Pamätáte si ten veľký bochník chleba, ktorý som si kúpil včera večer po Zumbe? Áno, dnes večer som to dokončil. Rovnako som mal nejaké špagety, ako aj vajíčko, avšak primárnou udalosťou bol chlieb! Bol to pražený cesnakový bochník z La Brea Bakery a som si celkom istý, že som jedol 9 strúčikov cesnaku. Na tento chlieb budem šťastne reek.

Dobre, musím zložiť tento stoh oblečenia, na ktorom sedím! Vidíme sa neskôr.

Pošlite mi zošit

Zachrániť

Zdieľanie je starostlivosť!

zdieľam

Tweet

Pin

zdieľam

Pošta

zdieľam

Pokračujte s nimi:

Nový spustený prieskum, ako aj zoznam adries

Nový spustený prieskum, ako aj zoznam adries

Spustenie prieskumu – obavy z tréningových plánov, stravovacích plánov, výstroja a polovice maratónu, úplného maratónu, rekapitulácií pretekov a jedál

Mango Eco-priateľský recept smoothie misky:

Mango Eco-priateľský recept smoothie misky:

Super ekologický recept smoothie s jogurtom. Mango ekologický recept smoothie v miske, ktorá je plná zdravých ingredietns a

Dostal som Covid-19 testovacie video z mojej skúsenosti

Dostal som Covid-19 testovacie video z mojej skúsenosti

Ahoj! Tu je rýchle video o mojej skúsenosti s testom Covid-19, ako aj Benove skúsenosti, ktoré absolvujú rýchly test Covid-19.

Najlepšia riasenná surová riasy nová recenzia

Najlepšia riasenná surová riasy nová recenzia

Najlepšia riasenka pre super hrubé dlhé riasy. javí sa ako falošné mihalnice, ale riasenka ich robí hrubšími a dlhšími S

Recept PB & J Smoothie

Recept na pb & j smoothiee

Zdravé recepty PB & J Smoothie. Arašidové maslo zabalené bielkoviny s smoothie s jogurtom a zdravými tukmi, aby vás udržali plné

Elote recept-ľahká mexická kukurica ulice doma

Elote recept-ľahká mexická kukurica ulice doma

Elote Recept – jednoduchý mexický recept na kukuricu s kukuricou s hispánskymi syrovými polevami. Vyskúšajte túto zdravú rukoväť Tradičný Mexičan

⚡ Shareaholic

.