0

2010 Tradičné víkendové oslavy Arnold

2010 Arnold Tradičné víkendové večierky

Každý rok v Columbuse v štáte Ohio, najlepšie po tradičnej kulturistickej udalosti Arnold, sa oslavy zvyčajne konajú v okolí mesta. Jedným z nich je oficiálny Arnold tradičný po večierku, pričom sám Arnold sa zúčastní podujatia, ako aj ďalším je charita Jason Dhir Mega-Party Charity po Bash. Obidve sú vynikajúce večierky, rovnako ako v oboch z nich mám vynikajúci čas. Práve tu sú informácie o stranách.

Oslava Arnolda s profesionálmi bude opäť miestom, kde bude najvýznamnejšími svetoví odborníci v oblasti kulturistiky, fitness, figúr, silného, ako aj iní, ako aj iní oslavujú hlboko do noci na oficiálnom after-party pre Arnold Classic.

Vláda Arnold Schwarzenegger sa tiež vystúpi na udalosti víkendu, ktorá sa nedá zraziť.

Oslava Arnolda s profesionálmi sa bude konať od 21:00. Do 2:00 v sobotu 6. marca – okamžite dodržiava Arnold Traditor – v pavilóne LC, ako aj susedný hudobný bar A&R, ako aj suterén na Neil Avenue v okrese Arena.

Oslava s profesionálmi bude dlhá noc zábavy, s nápojmi, tancovaním, hudbou, pozeraním hviezd a zábava na svetovej úrovni. Najlepšie hviezdy, ktoré ročne idú na oslavu Arnold Sports, sa pripoja k popredným odborným športovcom na večierku.

Štýl tohtoročnej oslavy s profesionálmi bude „Cirque-us“, s veľkolepou zostavou online interpretov vrátane akrobatov, neuveriteľných tanečníkov, ukončujú jedákov, ako aj online hudobníkov. Medzi akty patrí neuveriteľný Christopher, Jesse de La Pena (popredný DJ v Chicagu), DJ James „Big Daddy“ Moore, Highjinks, ako aj mnoho ďalších.

Bezplatné kyvadlové autobusy vezmú tí, ktorí idú do Arnolda tradične priamo do pavilónu LC, 405 Neil Ave. naproti celoštátnej aréne.

Oslava Arnold s lístkami na profesionálov je 25 dolárov za všeobecné prijatie, ako aj sú zahrnuté v VIP vstupenkách, ktoré náklady platia 350 dolárov.

Tí z vás v Columbuse 6. marca 2010 budú chcieť skontrolovať túto charitu After-Bash. Je to bez ohľadu na najhoršiu oslavu fyzickej zdatnosti odvetvia, ako tvrdí leták. Hlavný promótor Jason Dhir je opäť držiteľom najvýznamnejšej after-party v biznise. Každý rok som na túto oslavu išiel, pretože jej vznik, ako aj každý rok sa zväčšuje, ako aj oveľa lepší. Jason vždy prináša najvyššie hviezdy fyzickej zdatnosti, ako aj „hlavné“ celebrity.

Tento rok sa bude oslava konať v Boma Niteclub 583, E. Broad St., Downtown Columbus. Dvere otvorené o 22:00. Ak chcete predbehnúť vstupenky alebo oveľa viac informácií, pozrite si groovetickets.com alebo Jasondhir.com. Skontrolujte, či na rutinu udalostí.