0

Energy Institutions sa zúčastňujú na Summite Collegiate Sports Summit z roku 2022

od Bart Lambergman z Lead1

Asociácia Lead1 (ďalej len „Lead1“), ktorá zastupuje atletických riaditeľov 130-členných inštitúcií subdivízie futbalovej misy („FBS“), usporiadala 2022 Collegiate Sports Summit, dvojdňové akademické sympózium, v spojení so športovým športom Vodcovský inštitút („SLI“), 24.-26. apríla v stredisku Gaylord Texan Resort & Convention Center v Dallase, TX.

Približne 80 atletických riaditeľov sa zúčastnilo osobne aj virtuálne, riaditelia Atletics Lead1 získali aktualizáciu a ponúkli členom výboru pre zmenu divízie I. divízie I. University, Julie Cromer, riaditeľka atletiky na Tulane University, Troy Dannen, ako aj riaditeľka atletiky na University of Maryland, Damon Evans.

V dôsledku tohto uspokojenia s Výborom pre zmenu sa spoločnosť Lead1 a SLI uskutočnilo niekoľko otvorených panelových stretnutí o niekoľkých najdôležitejších problémoch v univerzitných športoch. Medzi niektoré konkrétne produkty summitu patrili, prezident Learfield, ako aj generálny riaditeľ Cole Gahagan, zdieľanie poznatkov údajov o rastúcich trendoch fanúšikov trhu. Výkonný viceprezident Collegiate v Icon Source, Drew Butler, moderoval diskusiu o nulových a obrovských značkách, v ktorých predstavovali panelistov z Meta, Milner Tech, ako aj Shuckin ‘Shack Oyster Bar. Okrem toho spoluzakladateľ spoločnosti Opendorse, ako aj generálny riaditeľ Blake Lawrence, viedol panel o obavách kníh spojených s nulovými kolektívmi s riaditeľom atletiky na SMU, Rick Hart, zakladateľ Clark Field, Nick Shuley, ako aj bývalá univerzita v Západnej Virgínii. Riaditeľ atletiky, ako aj spoluzakladateľ spoločnosti Country Roads Trust, Oliver Luck.

Gene Smith, SVP a Wolfe Foundation Enday Atletics Director na Ohio Special University, tiež získal cenu Davida Williamsa II. Davida Williamsa II. Davida Williamsa II, poskytovaného atletickému riaditeľovi, ktorý zosobňuje príkladné vedenie, víziu, službu, ako aj záväzok v medzipolelgiačných atletoch.

„Summit Collegiate Sports summit 2022 bol pozoruhodným úspechom, pretože naši členskí riaditelia atletiky mali šancu priamo ponúknuť pripomienky Výboru pre zmenu NCAA,“ uviedol predseda, ako aj generálny riaditeľ Lead1, Tom McMillen. „Panelové stretnutia tiež ponúkli našim členom dôležité informácie o obrovských trendoch na trhu. V nasledujúcich týždňoch sa pozeráme na oveľa väčší dialóg o základných športových problémoch. “

Zdieľajte toto:
Facebook
Twarch
E -mail