0

Športový právnik vezme kormidlo ako ďalší riaditeľ Vanderbilt Atletics Director

Uncategorized

Vanderbilt University vymenoval Malcolm Turner za nového viceprezidenta univerzity pre riaditeľa atletiky a univerzitných záležitostí a atletiky. Turner, člen vedúceho tímu NBA a prezident ligy NBA G., sa pripojí na univerzitu 1. februára 2019. Nahrádza Davida Williamsa, súčasného rektora pre atletiku a univerzitné záležitosti a atletický riaditeľ, ktorý odchádza do dôchodku od atletického oddelenia, aby sa zamerali na záväzok Vanderbilt Law School voči programu venovanému športovým právom.

“Rozhodol som sa nájsť vodcu myšlienok so súpravou zručností a víziou, aby zvládol ďalšiu fázu transformácie pre atletiku Vanderbilt, a to je presne to, čo sme našli v Malcolm Turner,” uviedol kanclér Vanderbilt University Nicholas S. Zeppos. „Malcolm je osvedčený výkonný pracovník s hlbokými odbornými znalosťami vo viacerých obchodných disciplínach vrátane riadenia, marketingu a rozvoja v športovom prostredí tímov, lig, zariadení a významných podujatí. Má tiež hlboký a osobný záväzok vzdelávania, o čom svedčí svoje vlastné akademické úspechy a rozsiahle komunitné služby. Jeho mimoriadne zručnosti v kombinácii s jeho vášňou pre vzdelávanie a snahou o dokonalosť prinesú obrovskú hodnotu nielen pre Vanderbilt Commodores, ale aj zvyšku univerzity a celej komunity Nashville. “

Turnerovo funkčné obdobie ako prezident ligy NBA G je charakteristický rastom, expanziou a transformáciou.

Pod vedením Turnera sa liga NBA G tešila bezprecedentnému rastu vo všetkých oblastiach svojich obchodných a basketbalových operácií-od rekordných čísel absolventov NBA G League v NBA až po prvotriedne rozšírené partnerské partnerstvo s nárokom s Gatorade, až po prvú zo svojich druhov. Inovatívne typy zmlúv pre nové hráčov. Majster pre dvojsmerné zmluvy NBA (novo začlenené do súčasnej dohody o kolektívnom vyjednávaní NBA) a zmluvy NBA G League Select (novo oznámené v rámci nedávno spustenej profesionálnej cesty G League), Turnerova vízia prehĺbila záväzok ligy k rozvoju hráčov.

Jeho prenájom čerpal chválu Davida Sterna, emeritu komisára NBA a jedného z najuznávanejších komisárov v profesionálnej športovej histórii.

“Malcolm je mimoriadne talentovaný výkonný pracovník a všestranná úžasná osoba,” uviedol. „NBA prospela obrovským úžitkom z jeho vedenia, acumen a kolaboratívneho myslenia – je jedným z druhov. Neprecedentné spôsoby vytvorenia úspešnej ligy G rozširoval ligu NBA, a vylepšil záväzok ligy voči hráčovi, trénerovi a rozvoju zamestnancov. Nepochybujem o tom, že prinesie rovnaký záväzok k dokonalosti a vplyvu na atletický program Vanderbilt. “

Pred vstupom do NBA Turner pracoval v spoločnosti Wasserman Media Group, kde pomáhal vybudovať preeminentnú poradenskú divíziu firmy ako jej výkonný riaditeľ, tvoril a riadil stratégie športu, zábavy, miesta konania a nových produktov pre vedúce podnikové značky a nehnuteľnosti. Ďalej pomáhal vybudovať nadnárodnú stopu pre túto prax pred uvedením Golfovej divízie Wassermana ako jedného z popredných tímov golfového riadenia, ktorý predstavuje niektoré z najlepších osobností a značiek hry. Pred Wassermanom pôsobil ako senior viceprezident a člen vedúceho tímu ONSport, športovej a zábavnej poradenskej spoločnosti so sídlom v Severnej Karolíne (neskôr získal Wasserman), ktorá spravovala strategické iniciatívy pre značky Fortune 100 v NBA, NFL, MLB, NASCAR, Madison Square Garden, Center Staples a ďalšie vlastnosti markízy. Firma tiež zastupovala mediálne práva pre prominentných práv v oblasti profesionálneho a vysokoškolského športu.

Turner vyštudoval University of North Carolina v Chapel Hill a pokračoval v získaní spoločného J.D./.M.B.A. tituly z Harvardskej univerzity.

Zdieľajte toto:
Facebook
Twarch
E -mail