0

4 spôsoby, ako zostať fit so svojím manželom

Uncategorized

minulý piatok večer, s manželkou sme mali plány na večeru. Mal som rušný deň a do večera som nemal čas zapadnúť do tréningu. Časť mňa sa obávala jazdy na večeru a sedenie na ďalšie dve hodiny, najmä preto, že som sa nezmestil do potu a môj kalórií bol stále v plnej výške. Potom prišla bod zlomu: Moja žena navrhla, aby sme chodili na večeru. Keď som sa vrátil domov, už mala na sebe pohodlné topánky a čakala na mňa pri predných dverách. Spočiatku som tento nápad nemiloval, ale na konci našej prechádzky som si želal, aby som s tým prišiel sám. Chôdzou na večeru sa nám podarilo dostať sa do našich krokov a prinútiť naše srdcia napumpovať všetko skôr, ako sme sa oddávali predjedlom.

Toto je len malý príklad mnohých vecí, ktoré moja žena robí, aby som sa ubezpečil, že žijem zdravší život. Pri pohľade na svojho manžela vám umožní označiť tímovú kondíciu a spoločne prevziať zdravší život. Kľúčom je, aby sa zdatnosť stala súčasťou vášho životného štýlu, a nielen novoročné predsavzatie, ktoré sa po mesiaci rozpadá. Postavte sa na úspech s mojimi tipmi, ako pomôcť vám a vášmu manželovi žiť zdravšie životy.

Po večeri sa choďte na prechádzky
V Taliansku existuje tradícia, že ľudia po večeri chodia na prechádzku so svojou rodinou. „Pasa Giatta“ je prax, ktorá nielenže vedie k ďalším krokom, ale umožňuje vašej rodine stýkať sa medzi sebou a ostatnými v komunite. Nemusíte bývať vo Florencii alebo vo Veniceto, ktorí sa zúčastňujú časovo ocenenej tradície. Namiesto toho, aby ste smerovali do obývacej izby a sedeli pred televízorom po jedle, vstaňte a pohnite sa.

Ísť tancovať
Je to skvelá dátum nočnej veci, ktorá kombinuje romantiku, hudbu a kardio. Presťahovanie sa na hudbu môže byť väčším popálením kalórií, ako by ste mohli očakávať. Podľa Harvard Medical School môže 155-librová osoba spáliť viac ako 200 kalórií s 30 minútami rýchleho tanca. Je čas obliecť si tanečné topánky!

Striekajte sa na nákupy potravín a prípravu jedál.
Urobte z toho tímovú snahu naplniť váš dom zdravými jedlami a chutnými výživnými jedlami. Namiesto toho, aby ste siahali po ponuke odberu, urobte varenie párov aktivity. Fitness je dôležitý, ale zdravé stravovanie je nevyhnutné na skok na štartujúcich chudnutí. Príprava jedla cez víkendy, aby sa dali ľahko chytiť počas týždňa, môže tiež pomôcť obmedziť pokušenie prepašovať sladké pochúťky. Nie ste si istí, kde začať? Pozrite sa na tento 7-dňový stravovací plán Kickstart.

Uistite sa, že váš partner dobre spí.
Pokiaľ ide o spánok, kvalita je rovnako dôležitá ako množstvo. Nebuďte tým človekom, ktorý vystrelí televíziu, keď sa váš partner snaží spať. Nastavte svoje spánkové prostredie na úspech. Buďte citliví na prostredie rodinného spánku a uistite sa, že robíte všetko, čo je v mojich silách, aby ste sa uistili, že váš partner môže spať zdravé. Nie ste si istí, aký je váš spánok? Vďaka vášmu Fitbit Alta HR, Fitbit Charge 3, Fitbit Versa a Fitbit Ionic môžete použiť spánkové fázy na zistenie, koľko REM, Svetla a hlbokého spánku dostávate.

Tieto informácie sú určené iba na vzdelávacie účely a nie sú určené ako náhrada za lekársku diagnostiku alebo liečbu. Tieto informácie by ste nemali používať na diagnostiku alebo liečbu zdravotného problému alebo stavu. Pred zmenou stravy, zmenou spánkových návykov, užívaním doplnkov alebo spustení novej fitness rutiny sa vždy poraďte so svojím lekárom.

Harley Pasternak

Tréner celebrít a výživový pracovník Harley Pasternak je držiteľom magisterského titulu v odbore cvičenia fyziológie a výživových vied na University of Toronto a vyznamenaný titul v odbore kineziológia na University of Western Ontario. Ako špecialista na fitnes a výživu Harley vyškolil mnoho celebrít, vrátane Adama Levine, Gwen Stefani, Jessica Simpson, Ariana Grande, John Mayer, Charlie Puth, Jordana Brewster, Rob Pattinson, Tobey Maguire, Lady Gaga, Megan Fox a Jennifer Hudson . Objavil sa na MTV, VH1, The Oprah Winfrey Show, Dr. Oz, The View, The Tyra Banks Show, Access Hollywood, Extra, Rachael Ray, Americký ďalší top model, Good Morning America, The Today Show a najnovšie, nedávno, nedávno, nedávno Pomsta telo s Khloe Kardashian na E! Harley tiež prednášal po celom svete a pravidelne hovoril.