0

13.1 Veci o maratóne v južnej Kalifornii…

Uncategorized

Race#1 pre rok 2016 je hotové! Dnes ráno som bežal na polmaratón v južnej Kalifornii. Je to beh, ktorý som urobil predtým. Tento rok majú skutočne voľbu pretekov s osemnásť míľ. To je úžasné, ale dnes ráno som sa rozhodol zostúpiť na polmaratón na polčas od tejto bitky, ktorú som nazval poškodenou špičkou. #Nobig

13.1 Veci o maratóne v južnej Kalifornii…

1. Práve teraz je to skutočne chladné pre SoCal, takže som sa rozhodol ísť s dlhými rukávmi. Nepriniesol som žiadny druh odhodenia výstroja, ale automatické parkovanie pre tento závod je jednoduché, takže som nemal dlhú prechádzku od svojich áut a nákladných automobilov k štartu pretekov.
Moje najnovšie videá

Deň maratónu 5. Deň 5
Marathon Training Running Blog – Run Eat Opakovanie. Deň tréningu 5.

Viac videí

0 sekúnd po 4 minútach, 34 sekúnd

Nahor
5 minút beh zahrieva a
05:34

Živý
00:00
08:21
04:34

2. Rituály pred pretekmi … kúpeľňa, hydratácia, zlato O2, jedlo, ako aj všetky potreby, ktoré vyžadujem preteky.

3. V mojej novej taške Baggalini som priniesol svoje potreby po pretekoch (voda, modifikácia oblečenia, quest bar, uterák atď.). (Je to redundantné?)

4. Preteky začali včas. Bola super organizovaná a jednoduchá objavila registráciu, potty Porta, ako aj čokoľvek iné, čo budete potrebovať.

5. Veľká podpora davu. Veľká časť programu je vonku, ako aj späť, takže je pre ľudí jednoduché fandiť.

6. Stážisti prevádzkujú LA, ako aj mladí ľudia, ktorí bežia OC, boli v húfoch. Páči sa mi to! Sú to skupiny, ktoré školia mladých ľudí pre La Marathon, ako aj maratón OC.

7. Moje nohy boli bolestivé od okamihu, keď som sa zobudil. Predpokladám, že vo štvrtok 5 minút vážených drepov nebolo dostatok času na zotavenie.

8. Program je relatívne plochý s niekoľkými valcami. Veľká časť programu je na cyklistickej ceste, takže je jednoduché trénovať pre tento závod priamo na ihrisku.

9. Race prospieva Woodbridge High Institution Athletics, regionálnej strednej škole.

10. Celý závod som mal super ťažké olova. Bolo to frustrujúce. Myslel som, že to bolo od veku, ako aj obmedzené dni odpočinku neskoro. Bolo to však veľmi odrádzajúce. Moje rozdelenia však boli stále slušné. Moja typická rýchlosť míle bola 8:25

11. Polovica maratónu v južnej Kalifornii vystúpila v 1:50:31

12. Publikovanie občerstvenia závodu je úžasné. Vždy existuje toľko cookies, ako aj dobroty!

13. Natiahnutý v Costco ako podivín.

13.1. ako aj medaila…

Otázka: Čo ste tento víkend robili (alebo jedli)?

Pošlite mi zošit

Zachrániť

Zdieľanie je starostlivosť!

zdieľam

Tweet

Pin

zdieľam

Pošta

zdieľam